Rustbeskyttelse og -behandling via partner

Rustbehandling og rustbeskyttelse

Rustbeskyttelse og rustbehandling
Kampen Antirustsenter i Oslo –opptil 15 års antirustgaranti på Mercasol!

Mercasol Rustbeskyttelse – over 60 års erfaring, forskning og utvikling av systemer og preparater for beskyttelse av alle deler i bilen som kan ruste. Moderne, miljøtilpassede produkter sørger for å ta vare på bilen din på alle flater og i alle hulrom der rusten kan feste seg og gro. Mercasol er det eneste fullverdige rustbeskyttelsessystemet som produseres i Norden, nærmere bestemt i Gøteborg. Nordiske vintre med salting, sludd og store variasjoner i temperatur er så å si oppskriften på forhold rusten trives under. Da er det godt å vite at produktet er basert på lokal kjennskap til hvordan disse vintrene sliter på bilene.

Derfor trenger bilen din ekstra rustbeskyttelse

Moderne biler markedsføres gjerne som galvaniserte eller på annen måte motstandsdyktige mot rust og korrosjon. Sannheten er at mange biler i da leveres på kaia så å si uten noen form for fullgod preventiv rustbehandling. Tynn galvaniseringshinne, dårlig dekning av hulrom og kanaler, samt lite eller ingen rustbehandling bak skjermbuene er noe vi ser daglig.

15 års garanti på rustbeskyttelse hvis bilen din er under to år gammel

Kommer du til oss på Kampen Antirustsenter for første antirustbehandling innen 2 år etter registreringsdato, unngår vi at rustprosessen starter. Deretter behandles og kontrolleres/ etterbehandles bilen vekselvis hvert tredje år. Alle hulrom, kanaler og understell blir sjekket nøye med spesialutstyr. Selv om dette blir noe dyrere enn andre alternativer, tør vi påstå at økt annenhåndsverdi og fravær av rust gjør dette til det beste rustbeskyttelsesprogrammet her til lands.

Kampen Antirustsenter AS, ledende i Oslo innen rustbehandling og rustbeskyttelse.
– En del av KS-Auto Gruppen.


Mer om Kampen Antirustsenter

Lang erfaring og kunnskap om hvordan man forlenger bilens levetid.

Kampen Antirustsenter AS er en av Oslo’s ledende antirustverksteder og inngår som ett av 4 firma i KS-Auto Gruppen. Firmaet har lang erfaring og kunnskap om hvordan man forlenger bilens levetid.

Spesialister på:

  • Rustbeskyttelse
  • Rustbehandling
  • Undestellsbehandling
  • Mercasolbehandling