Bilverksted

BilverkstedBilverksted for alle, men spesielt for Mercedes, BMW, Porsche og Hyundai

Bertram Auto Kvikk er et fullprofesjonelt MECA bilverksted i Oslo for mekaniske reparasjoner og service. Vi er et av Østlandets rimeligste merkeverksteder, og utfører reparasjon på de fleste bilmerker, i tillegg til kilometerservice og EU-kontroll.

Som spesialister på Hyundai, BMW, Porsche og Mercedes-Benz sitter vi på det siste i diagnose- og testutstyr, og har full styring også på de elektroniske aspektene ved nye biler.

 Tilstandskontroll

Når vi har foretatt reparasjon og/eller service på en bil, går vi gjennom tilstanden på kjøretøyet og sørger for å sjekke at alt er i orden, samt gir deg beskjed om hva du bør reparere. Slik vil alle våre kunder får et totalbilde av bilens tilstand, komplett med et tilbud fra oss på å rette opp eventuelle feil som måtte være funnet ved kontroll.


En del av MECA Bilverksted kjeden

MECA er en verkstedkjede for alle vanlig forekommende bilmerker. Det er enkelt å være kunde hos oss. Med døgnåpen timebooking, fleksibel betalingsløsning med MECA Konto og MECA Veihjelp inkludert i servicen, er din bil i trygge hender. Vi står klar til å hjelpe deg!

Dersom bilen din omfattes av garantier – fortsetter disse å gjelde også etter besøket på vårt bilverksted. Dette skyldes at våre mekanikere alltid utfører service og reparasjoner i henhold til bilfabrikantens anbefalinger. I tillegg bruker vi kun reservedeler som har samme, eller bedre kvalitet enn det som er foreskrevet. Et MECA-stempel i serviceheftet forteller at bilen er tatt godt vare på.


Bilverksted som også tilbyr service på automatgirkasser

I tillegg til å ta oss av det generelt mekaniske ved de fleste biler, tilbyr vi også oljeskifte med filterskifte på automatgirkasser. En slik service kan fort lønne seg da du kan unngå totalhavari av automatkassen din.

Besøk vårt bilverksted på Grorud i Oslo, ring oss for en samtale, eller bestill en time nå for reparasjon, service eller EU-kontroll av din bil.