PKK / EU-kontroll

PKK / EU-kontrollFå utført periodisk kjøretøykontroll hos Bertram Auto Kvikk AS i Oslo

Som et autorisert bilverksted godkjent av Statens Vegvesen, utfører vi EU-kontroll for alle bilmerker og modeller.

EU-kontrollen er en lovpålagt inspeksjon som sikrer at kjøretøyet ditt er trafikksikkert og miljøvennlig. Den må gjennomføres første gang innen fire år etter førstegangsregistrering og deretter hvert andre år.

Hva går en EU-kontroll ut på?

Vår erfarne team av teknikere vil nøye inspisere ulike komponenter og systemer i bilen din, inkludert bremsesystemer, lys, styring, dekk og mye mer. Når du velger oss for din periodiske kjørekontroll så kan du stole på:

  • Erfarne fagfolk: Våre sertifiserte teknikere har lang erfaring med EU-kontroller og sørger for grundig inspeksjon.
  • Rask og pålitelig service: Vi verdsetter din tid og jobber effektivt for å minimere ventetiden.
  • Konkurransedyktige priser: Rimelige priser som gjør det enkelt å holde bilen din i topp stand.
  • Vennlig kundeservice: Vi er her for å svare på spørsmålene dine og gi deg god service.

Forskjellene mellom service og EU-kontroll

Service og EU-kontroll er to forskjellige ting. Selv om noen av kontrollpunktene overlapper hverandre er en service i utgangspunktet mer omfattende enn en EU-kontroll. Mens en EU-kontroll sjekker om sikkerhetsutstyret i bilen fungerer gir den ikke detaljert informasjon om hvor godt det fungerer. På den andre siden gir en service bileieren en grundig oversikt over de kommende års utgifter knyttet til bilen, mens en EU-kontroll bare avslører eventuelle mangler som er tilstede på tidspunktet for kontrollen.

Sjekk fristen for din bil

Du kan enkelt sjekke fristen for din bil ved å klikke på bildet nedenfor. EU-kontrollen må utføres innen utløpet av det fjerde kalenderåret etter førstegangsregistrering, deretter hvert andre år.

Periodisk kjørekontroll

Ikke utsett sikkerheten til deg selv og andre på veien. Ta kontakt med vårt autoriserte bilverksted i Oslo for å planlegge din EU-kontroll i dag. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine bilvedlikeholdsbehov.

For mer informasjon eller for å bestille en EU-kontrolltime, klikk her.