Reparasjoner

Bilverksted i Oslo som utfører alt av reparasjonerNoen lyder er dyrere enn andre…
Vårt MECA bilverksted i Oslo som utfører alt av bilreparasjoner

For mange begynner ofte veien mot en reparasjon av bil med en ukjent og uvant lyd, enten det er fra motor eller drivverk.
I tillegg hender det at det oppstår plutselige og uventede funksjonsfeil som gjør det vanskelig eller umulig å forflytte bilen slik man hadde tenkt.

Vi setter diagnose og finner feilen

Jobb nummer én er i slike tilfelle å bestille time hos oss, slik at vi kan sette av tid til en diagnose på bilen din. Dagens moderne biler har som regel et elektronisk diagnosesystem som kan fortelle oss hvor, når og hva som har skjedd når bilen ikke fungerer. Men i tillegg besitter våre mekanikere erfaring – en til tider undervurdert egenskap. Ved hjelp av tilegnet kompetanse og erfaring med ulike biltyper og –modeller, kan de fleste av våre folk raskt bestemme hvilke feil de bør lete etter – i tillegg til at de vet hvor de skal lete.


De aller fleste biltyper

Vi har i dag det ypperste i diagnoseutstyr og –programmer som passer til de fleste biltyper. I tillegg lagerfører vi de vanligste slite- og byttedelene for raske reparasjoner av Hyundai og Mercedes-Benz.

Besøk vårt bilverksted på Kalbakken i Oslo, ring oss for en samtale, eller bestill en time nå for diagnosering og eventuelle reparasjoner av din bil.