KS-Auto Gruppen

Bertram Autokvikk AS - En del av KS-Auto GruppenBertram Auto Kvikk er ett av fire medlemmer i KS-Auto Gruppen.

De tre andre er Karosseri Spesialisten, Kampen Antirustsenter og Autolakk Service.
Til sammen utgjør vi et fullverdig tilbud – reparasjon av alt på bilen, rustbehandling og lakkering.

Karosseri Spesialisten er flere ganger kåret til et av Norges beste skadeverksteder. Satsingen på kvalitet har også kvalifisert bedriften som Miljøfyrtårn. Det er lite gjennomtrekk av fagpersonell i bedriften, som også har drevet økonomisk lønnsomt i alle år. I dag er også Karosseri Spesialisten Oslos største frittstående verksted.
Sjekk hjemmesiden deres her.

 

Kampen Antirustsenter er en av Oslo’s ledende antirustverksteder og har spesialisert seg på Mercasolbehandling. Mercasol mot rust et utviklet i Sverige og tilpasset nordiske forhold. Kampen Antirust tilbyr rustbeskyttelse, rustbehandling og understellbenhadling. De holder til i Østre Aker vei 243 på Grorud. Se hjemmesiden deres her.

Autolakk Service holder også til i Østre Aker vei 243 – i de samme lokalene som Karosseri Spesialisten og Kampen Antirustsenter. Bedriften kan vise til både lang erfaring og stadig økende arbeidsmengde – ikke minst krever nye underlag og lakktyper stadig vedlikehold og øking av kompetansen hos alle ansatte. Her tilbys mer enn ren billakkering – hva, kan du finne ut ved å gå til nettsiden – klikk her.


   Stikkord:
   Kategorier: Informasjon