Merkeverksted

Merkeverksted for SsangYongMerkeverksted for SsangYong i Oslo

Bertram Auto Kvikk AS er utvalgt merkeverksted for SsangYong.

Som verksted spesialisert for blant annet SsangYong har vi lager med det meste av slite- og bytte deler for raske reparasjoner.

Bilverkstedet

Vi utfører alle typer reparasjoner og service på en rekke bilmodeller.

Våre spesielle avtaler på Eu-kontroll og kilometerservice gjør at du som kunde opplever rimelige priser og trygghet for at arbeidet på din bil blir utført forskriftsmessig.

Vårt verksted er topp moderne og vi har det siste i utstyr og testere som gjør at vi kan holde høy kvalitet på vårt arbeide.

I tillegg til ordinære reparasjoner og service, utfører vi også service på automatgirkasser.


SsangYong – Koreas fjerde største bilprodusent

SsangYong betyr på koreansk «dobbeldragens motorkjøretøy», og hinter til at dagens SsangYong Motor Company er et resultat av to bedrifter som slo seg sammen for å skape en ny. Sammenslåingen i juli 1963 førte til opprettelsen av forgjengeren til SsangYong Motor Company, Ha Dong-hwan Motor Co. I 1964 begynte bedriften å bygge jeeper for den amerikanske hæren, samt lastebiler og busser. De ble først overtatt av SsangYong Business group i 1986, og i 1991 etablerte de et samarbeid med Daimler-Benz. Samarbeidet resulterte i SUV-en Musso, som først ble solgt av Mercedes-Bens, deretter av SsangYong.

Mercedes-Benz var også involvert med deler og drivverk i de kommende modellene Korando, Rexton, Chairman H og Kyron.

Etter store økonomiske problemer i flere år, ble SsangYong Motor Co solgt til den indiske gruppen Mahindra & Mahindra i 2011. Bedriften har fabrikker i Sør-Korea, Russland, Ukraina og Kasakhstan, og er Sør-Koreas 4. største bilprodusent.

Her til lands begynte importen av SsangYong-bilene i 1994, ved importøren Autonor. I 2017 ble importen overtatt av Pongo AS ved ringreven Nils Petter Gill, som også har importen av Subaru.

Den mest kjente modellen her til lands er nok Rexton, en ganske så populær modell som leveres med Euro 6-motor, hvor man har oppnådd lavere utslipp og høyere effekt. Ytelsen er på 178 HK, mens dreiemomentet er på 400 Nm ved 1400-2800 o/min. Rexton leveres med Mercedes-Benz’ anerkjente 7-trinns automatgirkasse.


Bestill time

Besøk vårt merkeverksted på Kalbakken i Oslo, ring oss for en samtale, eller bestill en time nå for reparasjon, service eller EU-kontroll av din bil.