Billakkering

Autolakkservice - Spesialisten på billakkering i Oslo

Autolakk Service – samarbeidspartner med høy kompetanse på vanskelige jobber innen billakkering og spesiallakkering

Billakkering er ikke et enkelt fag. Det vet alle som har forsøkt deg med en sprayboks etter egenreparasjon på bil. Nøkkelordene for slike reparasjoner er gjerne sig, støv, urenheter, ujevnheter, fargeforskjell og porer. For vår samarbeidspartner Autolakk Service er slikt et tilbakelagt stadium – de er i dag betrodd lakkarbeid på merker som Aston Martin og Mercedes. Og det tør vel borge for en viss standard?
I lakkeringstilbudet inngår også lakkering etter Smart Repair-metoden – det sparer kundene for dyre hellakkeringer. Andre tilbud er lakkering av kjøkken, interiør, industrilakkering, av båt, samt omlakkering av motorsykkel.

Smart Repair – også på lakksiden

Smart Repair står for ”small to medium area repair technique”, og forteller deg at teknikken baserer seg på å reparere akkurat det området som er skadd, og ikke hele støtfangeren – for å ta et nærliggende eksempel. Hos Autolakk Service har vi drevet med Smart Repair i mange år, og vi undersøker alltid om en skade faller inn under de gruppene som lar seg reparere på denne måten.Smart Repair er en billigere og raskere metode å reparere på – og du kan ikke se forskjell på resultatet.

Autolakk Service holder til i de samme lokalene som Karosseri Spesialisten og Kampen Antirustsenter i Østre Aker vei 243 ved Grorud.

Autolakk Service AS, ledende i Oslo på billakkering og Smart Repair.
– En del av KS-Auto Gruppen.


Mer om Autolakk Service

Autolakkservice AS ble etablert i 1997 av Morten Roås med 2 ansatte og har siden økt bemanning og kapasitet i tråd med økt forespørsel.

Vi er i dag et topp moderne lakkeringsverksted på Grorud i Oslo med alt av utstyr som behøves for å gjøre en fullgod jobb etter fabrikantens spesifikasjoner. Vårt verksted tilfredstiller myndighetenes strenge krav til drift av billakkeringsverksted.

Vi reparerer også skader på personbiler og varebiler for privatkunder og næringsliv. I tillegg kan vi lakkere andre ting på forespørsel. (Motorsykler, kjøkkenlakkering, noe industrilakkering, osv.)

Det er per i dag 6 heltidsansatte billakkere hvor alle har fra 4 til 35 års praksis, i tillegg til 2 lærlinger.

Ps; Vi har tegnspråkkyndig kundemottaker som hjelper deg når uhellet er ute!

Foruten billakkering så utfører vi:

  • Smart repair
  • Kjøkkenlakkering
  • Spesiallakkering
  • Plastreparasjoner
  • Skifte av bilglass